Over mij..

Hoi! Ik ben Natascha van de blogpagina MamaTassel.nl. Het is natuurlijk wel zo leuk om te weten wie er nu eigenlijk achter die blogs zit dus daarom stel ik me graag aan jullie voor!

Voor alle nieuwe lezers..
Welkom! Wat leuk dat je meeleest!

 

MamaTassel..

Geboren in Utrecht, opgegroeid in Maarssen en na wat verhuizingen met man en kinderen geland in Soest. Ik ben onlangs 30 geworden (man wat een leeftijd!) en voel me nu behoorlijk burgerlijk! 30, mama van twee kinderen EN een Volkswagen Station voor de deur. Wat mij betreft mist alleen de labrador nog. Ik werk 27 uur per week in een 24 uurs organisatie wat soms de nodige planning vraagt maar heb het echt enorm naar mijn zin op mijn werk! Mijn hobby’s zijn bloggen (verassend he?), moederen, uit eten gaan en shoppen!

 

Mijn gezin..

Tim en ik leerde elkaar kennen in april 2015 en kwamen er twee dagen nadat we ons één jarig jubileum vierde, achter dat ik zwanger was van ons eerste kindje, Joshua. Joshua was ons ongeplande cadeautje. Omdat wij pas zo kort samen waren, woonde wij ook nog niet samen. In de zwangerschap moest er dan ook een hoop geregeld worden maar het is allemaal goed gekomen! Tim trok bij mij in en op 28 januari 2017 werd Joshua, thuis, geboren.

Toen Joshua 7,5 maand oud was kregen wij de sleutel van ons huis is Soest waar nog een hoop in geklust moest worden. Tijdens de behoorlijk ingrijpende verbouwing raakte ik zwanger van ons tweede kindje, Julia. In het begin van de zwangerschap voelde ik mij super goed, maar na een wat afwijkende 20 weken echo en de nodige stress van de verbouwing en verhuizing kwam ik thuis te zitten met bekken en buik klachten. De zwangerschap van Julia heeft meerdere onzekere momenten gekend maar gelukkig bleken alle zorgen uiteindelijk voor niets! Op 14 juni 2018 werd ons mooie, gezonde meisje geboren. Ik beviel thuis, in bad in aanwezigheid van een geboortefotograaf.

Op mijn pagina en social media zal je geen herkenbare foto's van mijn kinderen tegen komen. Dit is namelijk mijn ding en ik wil mijn kinderen daar niet mee belasten.

Verder hebben wij nog twee katten, Elvis en Madonna, en twee kippen.

Het ontstaan van MamaTassel.nl..

Ik ben begonnen met bloggen tijdens mijn tweede zwangerschap. Ik zat thuis en kon niet uit de weg. Ik liep al langer rond met het idee om een blog te starten maar dit was voor mij HET moment. Totaal onvoorbereid kocht ik een domeinnaam en begon te schrijven. De domeinnaam was overigens snel gekozen. Tassel is Tim zijn koosnaampje voor mij. Omdat ik wilde schrijven over het moederschap was deze naam voor mij logisch. Nog elke dag leer in van alles over bloggen en ben ik achter de schermen ontzettend druk om mijn lezers van zoveel mogelijk leuke informatie te voorzien.

Een paar weetjes over mij..

*Geboren op 20 december 1988 te Utrecht
*Altijd gedanst! Showdance, ballet en ballroom
*Nooit mijn best gedaan op school (oeps)
*Hou ontzettend van lezen, nu helaas niet zoveel (lees, geen!) tijd meer voor
*Speelde graag met mijn Barbies
*Ik ben heel erg eigenwijs
*En nieuwsgierig!
*Ik ging op mijn 23e op mijzelf wonen
*Kocht op mijn 25e mijn eerste huis, alleen
*Ging op mijn 25e in mijn eentje 6 weken naar Australië
*Ik zat huilend in het vliegtuig terug naar huis
*Ik ben bang voor muizen, wespen en de dood
*Ik lust absoluut geen andijvie, spruiten, vis en olijven
*Daarentegen ben ik gek op patatjes, biefstuk en salades
*Soms vind ik het makkelijker om mezelf in het Engels te verwoorden dan in het Nederlands
*Ik kan bij films huilen als een klein kind
*Ook bij reclames en tv programma’s trouwens
*Toch zou ik mezelf eerder omschrijven als hard dan als een jankerd
*Ik heb 38 paar schoenen
*Mijn favoriete film is nog altijd Pearl Harbor
*Vroeger wilde ik bejaardenverzorgster worden
*Mijn grootste wens is om met Tim en de kindjes nog eens terug te gaan naar Australië (en misschien wel nooit meer terug te komen 🤭)
*Ik heb een hekel aan vroeg opstaan, mensen die te laat komen en leugenaars
*Als ik moe ben kijk ik een beetje scheel
*Ik heb een keer, in één kappersbezoek, mijn haar kort geknipt EN hoog blond geverfd! (Geen succes kan ik je vertellen)

Zo, dit ben ik! Ik hoop dat jullie met plezier mee zullen lezen. Ben je ergens nieuwsgierig naar, heb je leuke ideeën voor een blog of wil je iets anders aan me kwijt, stuur me vooral een berichtje!

Heel veel liefs,
Natascha