De Happy Tag..

Gepubliceerd op 16 februari 2019 om 06:00

Vandaag weer een Tag! Deze keer de Happy Tag. Ik werd getaged door Charissa van womancom.nl. Deze tag gaat over de dingen die je blij maken.

Van welk eten word je blij?
Patat, biefstuk en pastasalade. Oo en carpaccio! Patatjes zij al van kinds af aan mijn lievelingseten. Dat is eigenlijk nooit veranderd. Biefstuk moest ik vroeger niets van weten, al dat “bloed” dat er uit kwam, bah! Nu word ik super gelukkig van een lekkere medium gebakken biefstuk met kruidenboter. De pastasalade maak ik het liefst zelf met komkommer, spek, augurk, sla, kaas en een honing/mosterd sausje.

Welke films maken je gelukkig?
Romantische 🥰. Het liefst films waar je niet teveel bij na hoeft te denken. Een fles cola en een bak chips erbij en mij zal je niet meer horen. Één van de mooiste films vind ik nog steeds Pearl Harbor.

Van welke muzieknummer word je blij?
Pfoe, nooit gedacht dat ik dit een lastige vraag zou vinden. Vroeger was de keuze simpel. R&B en house! Toch is mijn smaak wat dat betreft echt wel veranderd. De radio staat standaard op radio 10, ik vond dat vroeger maar een ouwe lullen zender. Ik word blij van de muziek van John Mayer en James Morrison.

Welke kledingstukken maken je happy?
Jemig, deze Tag wijst mij op het feit dat ik enorm veranderd ben! Vroeger zou ik zeggen, schoenen en tassen! De hakken van de schoenen het liefst zo hoog mogelijk en als het even kon net even wat opvallender dan wat een ander droeg. Nu zeg ik; een goede spijkerbroek. Zeker na twee zwangerschappen is een goed zittende spijkerbroek niet zo vanzelfsprekend.

Wat is jou gelukkigste herinnering?
Mogen dat er meerdere zijn? Dat zijn namelijk de geboortes van de kinderen en mijn reis door Australië. De geboortes behoeven denk ik geen uitleg. Mijn reis door Australië hoort hier voor mij ook bij omdat ik me daar zo enorm vrij heb gevoeld. Zo’n “kind van de wereld”. Zo mezelf. Die reis heeft mij heel veel gegeven.

Van welke beautyproducten word je blij?
Een goed zwart oogpotlood en mascara. Zonder deze twee ga ik in principe de deur niet uit. Zonder heb ik een ontzetten blote billen gezicht en krijg ik standaard de vraag of ik ziek ben 😂.

Wat doe jij op dagen dat je je down bent om je weer happy te voelen?
Knuffelen met de kindjes en in bad gaan. De warmte van die kleine lijfjes maken zelfs de zwaarste dagen mooi. Onvoorstelbaar wat kinderen met je kunnen doen. Die liefde die zij geven is ZO puur! Zo echt! Daar kan niets tegenop.


Noem 3 willekeurige dingen die jou blij maken!
Met stip op één; mijn kinderen. Zij zijn echt alles voor me. Ik geniet enorm van hun groei en ontwikkeling en ik hou ervan dat ik, zelfs als ik eigenlijk even boos moet worden, moet lachen.
Verder word ik blij van de zomer en de warmte. Ik geniet van de zon op mijn huid, het zonder jas naar buiten lopen, de geur, het feit dat het langer licht is, alles!
Ik word ook heel blij van mijn vriendinnen. Lekker uit eten en kletsen over het leven met de genen zonder kinderen, en juist heerlijk over de kinderen kletsen met degene die ook kindjes hebben. Heerlijk!

Alleen het invullen van deze Tag maakt me al vrolijk. Het maakt je weer even bewust van al het moois dat er in het leven is (en hoe oud ik ben geworden, dat is iets minder).
Hierbij Tag ik Iris van Life with her, Kelly van huisje boompje broertjes en Nisa van By Nisa. Veel plezier met invullen lady’s!


Reactie plaatsen

Reacties

Lizette
5 jaar geleden

Wat een leuke tag! En leuk om je antwoorden te lezen en je zo een beetje meer te leren kennen.