Indoorspeeltuin Plezier..

Gepubliceerd op 10 november 2018 om 06:00

Sinds 21 augustus is er in Soesterberg een Indoor speeltuin geopend. Wij gingen er met de kinderen een middagje spelen en ik ben super enthousiast!

Even voor de duidelijkheid. Deze blog is niet gesponsord, gefinancierd of op een manier beïnvloed. Ik ben ECHT oprecht enthousiast en ik vertel jullie graag waarom!

Een mooie speeltuin..

Indoorspeeltuin Plezier is een ruim opgezette speeltuin, opgedeeld in drieën. Een wat kleiner, overzichtelijker speeltoestel voor de kleintjes, een springkussen en een groter speeltoestel voor de wat grotere kinderen. Door deze “scheiding” kan ieder kind veilig spelen. Joshua heeft zich enorm vermaakt in het kleinere speeltoestel en op het springkussen. Ook Julia nam met ons even een duik in de ballenbak. Verder waren er glijbanen, een mini trampoline en meer dan genoeg mogelijkheden om lekker te klimmen en te klauteren.

Restaurant..

Naast voldoende zit mogelijkheden bij met name het kleine speeltoestel en het springkussen, vind je ook een restaurant gedeelte. Neem ergens plaats en geniet van een van de heerlijke broodjes, salades of warme gerechten van de kaart.

Gezond..

Spelen is gezond! En naast al het heerlijks op de kaart, is ook nagedacht over gezonde opties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Healty knabbels (rauwkost met chilisaus), een bakje vers fruit, Griekse yoghurt of één van de lekkere, gezonde snoepjes uit de vitrine. En naast gewone limonade, serveren ze hier ook Cool Bear limonade! Even naar vragen bij de bar, maar ze hebben het echt! Wat mij betreft is het echt fantastisch dat hier over nagedacht is. Zo is er voor iedereen wat lekkers te krijgen, zonder dat je daarbij gelijk al je principes over boord hoeft te gooien!

Betaalbaar..

Niet geheel onbelangrijk natuurlijk, de prijzen. Kinderen tot 1 jaar, spelen gratis. Voor kinderen van 1 tot 12 jaar betaal je €6,75 en ouders en begeleiders zijn altijd gratis! MAAR, kom je voor 10.30 uur, dan betaal je slechts €4,-! Nog niet ontbeten? Tot 11.00 uur wordt voor slechts €2,50 een heerlijk ontbijtje geserveerd. Kies je liever voor een broodje met lunchtijd? Neem bijvoorbeeld een broodje carpaccio. Die kost slecht €3,95. De laatste keer dat ik voor die prijs een broodje carpaccio at, kan ik mij niet eens herinneren. Nog even een uurtje spelen voor sluitingstijd? Ook dat kan, vanaf 16.30 uur betaal je €5,-.

Plezier is zorg..

Indoorspeeltuin plezier is niet zomaar een indoor speeltuin. Deze indoor speeltuin is namelijk een dagbesteding voor jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt. Denk hierbij aan jongeren met bijvoorbeeld autisme, ADHD of een angststoornis. Bij indoorspeeltuin Plezier kunnen deze jongeren leren, stage lopen of werken met als doel de afstand tot de arbeidsmarkt voor deze jongeren te verkleinen. Een fantastisch project!

Meer informatie..

Wil je ook een dagje spelen bij indoorspeeltuin Plezier, of zoek je meer informatie over bijvoorbeeld kinderfeestjes? Kijk even op de website of Facebookpagina!

 

Vinden jouw kindjes indoor speeltuinen ook zo leuk? Let me know!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.