Het leukste babyspeelgoed..

Gepubliceerd op 7 oktober 2018 om 06:00

Toen ik zwanger was van Joshua vond ik het een beetje raar, speelgoed voor een baby. Ik bedoel, ze kunnen toch helemaal niets? Baby’s eten, boeren, poepen, plassen en slapen. Verder kun je er mee knuffelen en dan houdt het wel zo’n beetje op toch? Niets in minder waar!

Waar Joshua een rustige tevreden baby was en alles wel goed vond, merkte we aan Julia al snel dat zij veel meer uitdaging nodig heeft. Alleen in de box liggen vond ze helemaal niets, ze wil overal bij zijn en vermaakt worden. Hoe graag ik het ook zou willen, ik kan niet 24/7 alleen maar met haar bezig zijn. De draagdoek is hier echt een uitkomst, maar ook een aantal speeltjes blijken echte Life Savers!

De wipstoel..

Wij hebben een simpel witstoeltje met drie pluchen beertjes erboven. Deze wipstoel kan helemaal plat waardoor onze mopje er net even wat langer in kan/mag blijven zitten. Op deze manier vermaakt ze zich met de beertjes en met de omgeving, want ze zit dan lekker bij ons. Ze kan Joshua zien rondrennen en dat is al vermaak opzich!

Babygym..

Wat een uitkomst! Julia vond het maar niets, zo alleen in de box. We merkte al snel aan haar dat ze zich snel verveelt. Met deze babygym kan zij zich prima even vermaken! In de beestjes zitten belletjes dus het maakt ook nog eens een leuk geluid. Vaak trekt Julia alle beestjes naar één kant en begin dat te schreeuwen, we moeten de beestjes dan weer over de stang verdelen zodat ze weer verder kan spelen.

Rammelaar..

Geluidjes vindt Julia erg leuk. Ze is inmiddels ook zo ver dat ze echt dingen vast gaat pakken. De rammelaar pakt ze echt aan en ze slaat er vrolijk mee op alles wat ze kan raken.

Knuffeltje..

Knuffelen vindt ze heerlijk, met ons, maar ook met een knuffeltje. Ze pakt het knuffeltje echt vast en laat niet meer los. Julia heeft graag iets in haar handen.

Muziek mobiel..

De één vindt het niets, ik vind het super! Wij kochten op Ali Express een muziekdoosje dat je aan en uit kunt zetten, dus die je niet hoeft op te vinden. Deze werkt op batterijen en gaat dus pas uit, als jij hem uit zet. Julia vindt het heel erg leuk om naar de rond draaiende bloemen te kijken.

Buikspeel trainer..

Een speelkleed met kussentje en speeltjes waardoor je baby ook direct een work-out krijgt. Je kunt het kussentje gebruiken om onder het borstje te leggen zodat het iets makkelijker is om het hoofdje goed omhoog te houden. De speeltjes wan het kleed nodigen je kindje uit om te pakken. Er leuk!

Papa, mama en grote broer..

Tja, wij blijven natuurlijk het leukst om mee te spelen! Julia is gek op haar grote broer en lacht hartelijk om zijn gekke fratsen. Des de drukker hij doet, des de harder zij moet lachen. Met papa of mama kiekeboe spelen is ook wel heel erg leuk! Al met al is Julia gewoon een meisje dat graag overal bij is. Gewoon op schoot, van je af gericht, kan zij heerlijk de wereld in kijken.

Met welke speeltjes vermaakt jouw baby zich? Let me know!


Reactie plaatsen

Reacties

nicole orriens
5 jaar geleden

Bij mijn kinderen deden de knisperboekjes het altijd goed!