De mijlpalen van Julia..

Gepubliceerd op 2 oktober 2018 om 06:00

Kleine meisjes worden groot. De tijd vliegt voorbij zonder dat je er erg in hebt. Iedere kleine ontwikkeling brengt mijn meisje dichter bij een rijk en zelfstandig leven.

Vorige week was Julia 100 dagen oud. In die 100 dagen heb ik haar van een klein popje zien veranderen is een vriendelijke, vrolijke maar ook pittige tante. Ze weet heel goed wat ze wil, en laat zich dan ook flink horen. Daarentegen heeft ze de mooiste lach die je je kunt bedenken welke zij rijkelijk deelt met de wereld. In die 100 dagen heeft zij al heel wat mijlpalen bereikt welke ik vandaag met jullie wil delen.

***

16-6: Je eerste badje, door mama en de kraamhulp. Ook Joshua hielp!
17-6: Vaderdag! Je was mooi op tijd om dit alvast een keer mee te kunnen vieren!
20-6: Je navelstompje is eraf gevallen.
21-6: Voor het eerst naar buiten, samen met papa en mama, Joshua bij gastouder Lilian ophalen.
22-6: Je eerste kus van Joshua!
23-6: Voor het eerst in de auto!
25-6: Voor het eerst in de draagdoek!
27-6: Voor het eerst met mama en tante Eefje wezen winkelen.
28-6: Och mopje, je eerste verkoudheid.
13-7: Je eerste flesje.
16-7: Voor het eerst naar het consultatiebureau. Je weegt al 4750 gram! Je groeit goed op mama’s melk!
19-7: Voor het eerst op bezoek bij opa en oma en je eerste bewuste lachje!
21-7: Vandaag was Jessica er om mooie foto’s van ons allemaal te maken. Je was heel erg wakker en niet zo happy, je had ook niet zo goed geslapen en wilde alleen maar drinken bij mama. Je bent duidelijk begonnen aan je regeldagen.
22-7: Je was vast heel moe van gister want je hebt de nacht heerlijk doorgeslapen! Je wilde echt niet wakker worden om te eten! Geslapen van 01:00 tot 08:30!
27-7: Vandaag zijn we in het WKZ geweest bij de kinderarts. Er is een echo gemaakt van je hoofdje en die zag er goed uit! Nu wachten we op een uitnodiging van de cardioloog omdat je een hartruisje hebt.
1-8: Je probeert al op je zij te draaien!
2-8: Vandaag zijn we bij de osteopaat geweest, hopelijk kan zij je een beetje helpen ontspannen. Ook ben je mee geweest naar mama haar werk en zijn we ‘s avonds lekker samen in bad geweest!
14-8: Vandaag zijn we bij de cardioloog geweest en hebben ze je hartje goed bekeken. Alles is gelukkig in orde, maar je hebt één bijzonderheid. De eerste ader uit jouw aorta vertakt namelijk niet, maar jij hebt een extra ader! Arteria Lusoria noemen ze het.
15-8: Vandaag zijn we vertrokken naar Hongarije met de auto, zo klein en nu al op vakantie!
15-8: Vandaag ben je 9 weken oud en zijn we aangekomen in Hongarije, je hebt het super goed gedaan onderweg! Je bent in Duitsland, Oostenrijk EN Hongarije geweest op deze jonge leeftijd.
23-8: 10 weken oud en oefenen met het flesje! Wat deed je het knap!
27-8: Voor het eerst naar de dierentuin! Je vond het aquarium heel erg mooi! Verder heb je heerlijk geslapen ;)
28-8: Voor het eerst naar het zwembad! Je hebt heerlijk even liggen dobberen in Joshua zijn zwemband.
30-8: Je wordt al zo sterk in je nekje! Je kunt nu ook op je buik netjes even met je hoofdje omhoog blijven liggen! Knap hoor!
1-9: Als mama je op je buikje legt, rol je zelf naar je zij, en door naar je rug!
2-9: Toen Joshua en ik een dansje voor je deden moest je toch wel even giegelen! Toen mama het wilde filmen deed je het natuurlijk niet meer.
8-9: We zijn weer lekker thuis van vakantie. Je hebt de reis weer zo goed doorstaan! Grote meid!
13-9: 13 weekjes en voor het eerst een dagje naar de gastouder. Mama had een dagje vrij. Je hebt het heel goed gedaan en netjes uit je flesje gedronken!
16-9: Je was al druk aan het oefenen maar nu gaat het je steeds makkelijker af, je draait van je rug naar je rechter zij!
20-9: Mama haar eerste werkdag en jouw eerste hele dag bij de gastouder. Je hebt het heel goed gedaan!
21-9: Papa zijn eerste hele dag alleen met twee kindjes. Je hebt het hem niet makkelijk gemaakt en mama’s hele melkvoorraad opgedronken!
22-9: Je bent 100 dagen oud!

Hou jij ook al die eerste keren en bijzonderheden bij van je kindje? Let me know!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.