Win Win Win!!

Gepubliceerd op 13 mei 2018 om 10:00

Om Moederdag te vieren heb ik vandaag een super leuke win-actie voor jullie! Samen met Illustrations By Renée en Njoy baby haakwerken heb ik een super leuk cadeaupakket samengesteld voor de mama2be. Benieuwd hoe je kunt winnen? Lees snel verder!

Wat kun je winnen..

Aller eerst wil je natuurlijk graag weten wat je met deze win-actie kunt winnen. Illustrations By Renée verrast jou niet alleen met het prachtige Kraambezoek boek waar ik eerder een review over schreef, maar voegt hier ook nog het Babyshower Gastenboek in dezelfde stijl aan toe!

Van Njoy baby haakwerken krijg je een mooie zachte navelveter naar keuze! Er zijn verschillende kleuren mogelijk en je kunt kiezen uit een hartje of een bloem. Een navelveter is een zacht alternatief voor de harde, plastic navelklem.

Alsof dit nog niet genoeg is, vul ik het pakket aan met een aantal absolute Mama Tassel Musthaves!

Hoe kun je winnen..

Winnen is simpel! Laat in een reactie onder het Facebook bericht weten waarom jij dit fantastische pakket moet winnen. Je mag natuurlijk ook meedoen voor iemand anders. Tag vooral de personen die volgens jou ook absoluut mee moeten doen met deze win-actie! Het pakket wordt verloot zodra de Facebook pagina van Mama Tassel 125 volgers heeft. Vergeet dus vooral niet om even snel op VOLG te klikken! 

De win-actie staat ook online op de Facebook pagina's van Illustrations By Renée en Njoy baby haakwerken. Je mag op alle drie de pagina's meedoen, zo maak je drie keer zoveel kans! (Zij vinden het natuurlijk ook heel erg leuk als je hun pagina's volgt!)

Deze win-actie delen mag, het hoeft niet!

 

De winnaar wordt geloot doormiddel van Naamloten.nl.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.