Primark shop blog..

Gepubliceerd op 4 mei 2018 om 15:00

Woensdag 2 mei ben ik lekker met mijn vriendinnetje Suus gaan winkelen bij de Primark in Hoofddorp. Ook dit uitje deed ik met de rolstoel. Helaas is het niet meer anders. Heerlijk om weer even de deur uit te zijn! Ik heb eens flink ingeslagen voor de kinderen en mijzelf. Ook als zwangere kun je wat mij betreft prima slagen bij Primark! benieuwd wat ik allemaal kocht?

Aller eerst wil ik even een heel dik compliment geven aan Primark Hoofddorp. Wat zijn ze daar ontzettend rolstoel vriendelijk! Nu is dit voor mij natuurlijk een tijdelijk iets, maar bij Primark is echt nagedacht over hoe ze het mensen met een rolstoel makkelijk kunnen maken. Zo werden we bij de paskamers uit de rij gehaald en direct doorgestuurd naar een ruime, rolstoelvriendelijke paskamer. Fijn dat deze dus echt vrij wordt gehouden voor mensen die het nodig hebben! Veel winkels hebben wel een rolstoel vriendelijk pashokje, maar er wordt niet op gelet wie hier gebruik van maakt. Bij Primark dus wel!

Ook bij de kassa's werden wij weer uit de rij gehaald en direct doorgestuurd naar de eerste kassa. Hier stond overigens ook een bordje boven met een rolstoel erop. Nooit op gelet! Er werd ook nog gezegd dat als we nog een keer kwamen winkelen, dat we dan niet in de rij hoefde aan te sluiten, maar direct door mochten naar deze kassa.

Echt super geregeld daar!

Voor Joshua..

Voor Joshua kocht ik vier super stoere T-shirts. Joshua draagt nu shirts maat 86 en die kun je vinden op de baby afdeling. De T-shirts kosten €1,80 per stuk! Echt geen geld dus! Ze hebben echt heel veel keus. Eerder vertelde ik al dat ik niet zo van zachte kleuren hou, het staat Joshua ook gewoon niet zo leuk. Ook kocht ik nog een kort grijs broekje. Het broekje is van spijkerstof. Ik kocht maat 74 omdat Joshua behoorlijk smal is. Met een korte broek heb je natuurlijk niet het probleem dat een broek te kort wordt, en deze sluit hopelijk mooi aan om dat smalle kontje van hem. Het broekje kost €5,50. Ik had voor Joshua eerder al een aantal lange broeken en shirts gekocht en omdat hij zijn korte broekjes van vorig jaar dus nog past (wat heerlijk is dat toch!), is de zomer garderobe van Joshua zo wel aardig compleet. Nu nog opzoek naar goede schoenen! 

 

Voor de kleine meid..

Wat vind ik het toch heerlijk om kleertjes te kopen voor mijn kindjes! Ik kocht voor ons meisje ook een aantal leuke T-shirts. Deze zijn voor kindjes van 0 tot 3 maanden, ongeveer vergelijkbaar met maat 62. Ook deze T-shirts kosten €1,80 per stuk. 

Ik kreeg eerder al een super schattig badpakje van mijn schoonmoeder, maar wilde ook nog graag een klein badpakje als we toch een keer met ons meisje willen gaan zwemmen deze zomer. Dit badpakje is voor kindjes van 3 tot 6 maanden, ongeveer maat 68. Ik vond hem er echter vrij klein uitzien dus durfde het toch aan om hem mee te nemen in de hoop dat ze hem al eerder aan kan. Dit badpakje koste €3,50.

De twee leggings in het midden onderin, waren €5,- per 2. Ik vond vooral die met de flamingo's echt super schattig! Deze kocht ik ook voor 0 tot 3 maanden. Op de flamingo legging kan eventueel het roze T-shirt dat je links op de foto ziet, en op de roze legging kan het grijze T-shirt dat je bovenin op de foto ziet. Het spijkerbroekje/tregging dat onder het grijze T-shirtje ligt, Is voor kindjes van 3 tot 6 maanden. Het is een heel soepel en zacht broekje en er zit lekker veel stretch in. Het broekje kost €6,-.

Links op de foto zie je een zacht roze truitje met wit kante randje. Het truitje is heerlijk dun en luchtig en er zit een klein zilver glittertje in. Ik was echt opslag verliefd op dit truitje! Het truitje is voor kindjes van 6 tot 9 maanden, ongeveer maat 74. Bij het truitje kocht ik een donkerblauwe jeanslook legging in dezelfde maat. Het truitje kost €6 euro en de legging €3,50.

Rechts op de foto het laatste pakje. Dit pakje is een zo genoemd 2 pack. Je koopt het dus als setje. Ik vond vooral de trui erg leuk! Deze wordt gecombineerd met een blauwe, jeanskleurige legging. Het setje is voor kindjes van 0 tot 3 maanden en bedoeld voor de wat koudere dagen. Het setje kost €11,-.

De kast van onze kleine meid begint al aardig vol te raken, ik zal jullie een andere keer laten zien wat er al allemaal in hangt.

 

Voor mijzelf..

Ik vond dat ik mijzelf niet mocht vergeten. De zomer komt er aan, en ik vond het zonde om een hoop geld uit te geven aan positiekleding voor die paar mooie dagen. Ik koos dus voor een aantal zomerse items die ik ook na de zwangerschap nog gewoon kan dragen. Links liggen drie tops van €3,- per stuk. De onderste, de zwart met witte vogeltjes, is een iets wijder vallend model, ook fijn vlak na de bevalling dus.

Links onderin een kort broekje. Deze kan precies onder mijn buik en is vooral bedoeld voor in de tuin op een warme dag. Het broekje kost €3,-.

In het midden een blauwe harembroek. De stof is erg zacht en flexibel en de band rekt erg mee. Ik kan deze dus prima onder mijn buik dragen. Zwarte top erop en klaar! De broek kost €8,-.

Rechts bovenin een huidkleurige BH. Dit is een T-shirt BH. Ik vind voedings BH's echt helemaal niet fijn omdat ze vaak uit een dun stoflaagje bestaan. Ik heb liever iets meer stevigheid. Hier zit net een beetje meer vulling in. Omdat de BH wel erg soepel is, kun je de cup makkelijk naar binnen klappen en op deze manier borstvoeding geven. Ik heb dit bij Joshua ook zo gedaan. De BH kost €3,- en is dus ook nog eens een heel stuk goedkoper van een voedings BH (gratis tip van mij!).

Links onderin ligt nog een groene jurk. Deze valt tot net over de knie. In de jurk zit heel veel stretch dus ik kan deze nu al lekker aan over mijn bolle buik. De jurk kost €11,-.

Verder kocht ik nog 2 setjes met haarklipjes van €1,50 per stuk, een dubbelpack gezichtsdoekjes van €1,50 en een klein flesje parfum van €3,-.

 

Shop jij ook zo graag bij Primark? Wat zijn jouw laatste aankopen geweest? Let me know!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.