Hiep Hiep Hoera!!

Gepubliceerd op 5 mei 2018 om 09:45

Mama Tassel bestaat vandaag 1 maand, en wie jarig is, die trakteert! Ik heb iets heel leuks, en vooral handigs voor jullie. Namelijk adreslabels voor de geboortekaartjes!

Geef toe, niemand heeft zin om al die enveloppen met de hand te schrijven. Je kunt de adreszegels natuurlijk door de drukker laten maken, en de kaartjes zelfs door hen laten bezorgen, maar waarom zou je die kosten maken? Kies een leuk lettertype en een klein plaatje om de labels helemaal eigen te maken. Kies bijvoorbeeld voor hetzelfde plaatje als op het kaartje. Zorg dat de instelling van het gekozen plaatje is: Voor Tekst of Achter Tekst. Nu kun je de plaatjes op de gewenste plaats op het label plaatsen. Ik heb al het voorwerk al gedaan, het enige dat jij hoeft te doen, is de adressen invullen en de labels te printen.

De afmetingen zijn gemaakt voor de A4 labels 70x37 van de Action, heerlijk goedkoop dus.

Klik rechts boven op de knop; Groot weergeven. Vervolgens kun je kiezen voor; Origineel openen. Als je dit hebt gedaan zal het document worden geopend in Word. Klik nu op; Bewerken inschakelen en je kunt aan de slag!

Veel plezier!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.