5x Je weet dat je een echte jongensmoeder bent als..

Gepubliceerd op 26 april 2018 om 15:00

Ik heb natuurlijk (nog) geen dochter, maar inmiddels wel ruim 15 maanden ervaring met mijn zoontje!  Je weet dat je een echte jongensmoeder bent als..

Je babykleertjes al snel te schatting vindt..

Of zou dat een kwestie van smaak zijn? Ik ben in elk geval helemaal geen fan van zachte kleurtjes en printjes als Disney figuurtjes voor mijn stoere man! Een spijkerbroekje met een stoere blouse of t-shirt vind ik echt veel leuker!

Je minimaal 10 keer bent onder geplast..

Daar sta je dan, een klein mannetje te verschonen. Even snel de schone luier erom voor hij begint te plassen! Helaas, dat gaat vooral in het begin nogal eens fout. En helaas plassen jongentjes ook niet netjes naar beneden dus alles zit gelijk onder.

Zijn poepluiers net zo stinken als de scheetjes van papa..

Man man! Wat kan zo'n klein ventje een lucht produceren! Een luier met een enkel keuteltje kan werkelijk ruiken alsof hij tot aan zijn nek ondergepoept is!

Het allemaal niet wild en druk genoeg kan..

Op zijn kop hangen, zich gewoon zomaar laten vallen. Het kan allemaal niet hard en wild genoeg. Moeders schrikt zich wild en grijpt al snel naar een been of arm om te voorkomen dat het fout gaat, maar de kleine man heeft schik voor 10!

Eten betekend dat je daarna kunt gaat stofzuigen EN dweilen (en douchen)..

Als ik zie hoe netjes mijn nichtje van 9 maanden eet, dan kan ik niet anders dan concluderen dat jongetjes rotzooi makers zijn! Alles wat zijn mond in gaat, komt er ook minimaal één keer uit om er vervolgens weer in te stoppen. Één hapje in zijn mond, één hapje op de grond! Eten is trouwens ook leuk om in je haar te smeren!

Joshua is natuurlijk nog jong maar ik kijk nu al uit naar alles wat er nog komen gaat! Wat is volgens jou nou typisch iets dat alleen een jongensmoeder meemaakt? Let me know!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.