Waarom mijn kind geweldig is..

Gepubliceerd op 24 april 2018 om 15:00

Net als elke moeder, ben ik natuurlijk onwijs fan van mijn kind! In deze blog ga ik even enorm over hem opscheppen! Waarom? Omdat het kan..

Ja, ik ben ook zo'n moeder. Zo'n moeder die heel de dag wel vol trots over haar kind kan praten. Die bij alles wat een andere moeder over haar kindje verteld denkt; Ja maar mijn kind.... Erg he? Soms schaam ik me diep! Dan denk ik, ieder kind is geweldig! Ze zijn allemaal uniek en hebben allemaal hun eigen kwaliteiten. Toch is mijn kind net een beetje geweldiger dan al die andere kindjes. Waarom? Omdat het mijn kindje is!

Omdat hij 6 tandjes en één kies heeft..

Joshua is nu bijna 15 maanden en heeft 6 tandjes, sinds twee weken is daar een kies bij gekomen. Dat is natuurlijk fantastisch! Kiezen heb je immers nodig. Hoe geweldig is het dat mijn kind helemaal zelf die tandjes en dat kiesje naar buiten heeft weten te werken! 

Omdat hij sinds 18 april echt losloopt..

Nahhh dat hou je toch niet voor mogelijk!? Zo klein en al los lopen! In de dierentuin ging hij er ineens vandoor en sindsdien heeft hij de smaak te pakken! Er worden serieuze meters gemaakt. 

Omdat hij de lekkerste kusjes en knuffels geeft..

Joshua is een enorme knuffelkont! Tijdens het spelen komt hij regelmatig even bij me staan om me een knuffel te geven. Dan legt hij zijn hoofdje op mijn schoot, stopt zijn duim in zijn mond en blijft dan lekker even zo bij me staan. En die kusjes! Vol overgave en met een luide HAMMMM! De liefde straalt eraf!

Omdat hij zijn zusje nu al aait en kusjes geeft..

Dit zijn echt de serieuze smelt momentjes. Een handje of kusje op mijn buik. Alsof hij echt snapt dat zijn zusje daar binnen zit.

Omdat hij voorspelde dat zijn zusje, een zusje zou zijn..

Waar Tim en ik er redelijk van overtuigd waren dat ons tweede kindje een jongen zou zijn, voorspelde Joshua al vroeg in de zwangerschap dat wij er naast zaten. Als je hem vroeg of hij een broertje kreeg, schudden hij resoluut zijn hoofd! Als je vervolgens vroeg of hij dan een zusje kreeg, riep hij ja of begon hij te lachen. 

Omdat hij altijd lief gaat slapen als je hem 's avonds in zijn bedje legt..

Wij hebben nooit problemen gehad met het naar bed brengen van Joshua. We volgens een vast ritueel, en daarna gaat hij gewoon lief liggen, en slapen! Geen drama's of drambuien, gewoon zoet slapen.

Omdat hij eigenlijk gewoon een heel lief en makkelijk kind is..

Of hij nou moe of ziek is, of gewoon lekker happy zichzelf, eigenlijk is Joshua nooit lastig! Als hij ziek is dan ligt hij lekker tegen je aan of op de bank, je hoort hem serieus niet. Je kunt hem overal mee naartoe nemen, hij vindt alles prima, zolang je af en toe maar even een beetje aandacht voor hem hebt. Uit eten? Geen probleem! Hij zit er gezellig bij, eet lekker mee en tovert bij iedereen een glimlach op het gezicht.

Omdat hij de mooiste lach van de wereld heeft..

Maar dan echt! Of het nu een glimlach of een schaterlach is, hij is fantastisch! 

Omdat hij zo lekker slank is en nu gewoon nog korte broekjes maat 68 past..

Heerlijk toch! Voor de lengte heeft hij echt 80 nodig, en shirts zelf 86! Maar korte broekjes, die hoef ik voorlopig nog niet aan te schaffen aangezien hij gewoon de broekjes van vorige zomer aan kan!

Omdat hij al tot drie kan tellen..

En geweldig dat hij dat vindt! Want bij drie gaat er natuurlijk iets gebeuren, spannend! EEEEEEEEEEE, TEEEEEEE, TIE!

Omdat hij mij voor het eerst moeder maakte..

Dat is natuurlijk het meest geweldige dat hij ooit heeft kunnen doen en wat ben ik hem daar immens dankbaar voor! 

Vind jij het soms ook zo heerlijk om eens schaamteloos op te scheppen over jouw geweldige kind? Vandaag mag het! Waarom is jouw kind zo geweldig? Let me know!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.